25 Ekim 2016 Salı

HİNT KINASI

 
Bugün size yeni işimden bahsedicem. Benimde aklıma gelmezdi hiç ama birden bu işin içince buluverdim kendimi. Benim melek kızım çok sever böyle şeyleri süslenmek deyince akan sular durulur. Bu hint kınalarını yeni tanıdığım bir arkadaşımda gördüm kızım çok sevdiği için önceleri ondan koni alıp yapımını denemeye başladık ilk zaman kötü olsa da şu an gayet başarılı. Durum böyle olunca birde satışını yapayım dedim internetten satışına da başladım. Şuan hint kınası toptancısı olarak devam ediyorum. Dışarıya hint kınası yapmaya da başladım yavaş yavaş 2 kuaförle anlaştım onlar müşterileri kendileri buluyor ben ücretini konuşup anlaşılan saatte gidiyorum. Yaz dan daha umutluyum. Hint kınası almak isteyen olursa instagram @hintkinasi_ankara sayfasına beklerim herzaman :)

 
 





17 yorum:

  1. heeey başarılaaar, duyurayım blogumda, instana da istek gönderdiiim, hadi bol bol işlerin olsuuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deep sen dosttan ötesin benim için çok teşekkür ederim

      Sil
    2. deep; bana gelmemiş isteğin HENNARUMEYSA olarakda bakabilirsin hintkinasi_ankara ama tam olarak ismi seni takip edenler arasındayım

      Sil
  2. hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. Ay bayıldım Destina hatun! Kınayı zaten çok severim, desenler de ayrı güzel olmuş canım. Hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin işinde ❤

    YanıtlaSil
  4. Ben de severim hint kınasını :)

    YanıtlaSil
  5. Ama çok güzel iş hayırlı uğurlu olsun ilkine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de çok istiyorum, kızım da alıp yapacağız ama bir yazıda da ayrıntılı nasıl yapılır ne kadar dayanır, sağlıklı mı vs söz ederseniz çok faydalı olur. Yeni işiniz hayırlı olsun ama tek konuda kalmayın bunu tamamlayan ve yakın malzemelerle zenginleştirirseniz sirkülasyon artar inşaallah bereketli olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet düşünüyorum birşeyler daha
      mutlaka bir post yazacağım detaylı
      helal sertifikası var ürünlerin sağlıklı olduğuna dairde belgeleri var biz gönderelim inşallah kızınız için :)

      Sil
  7. Çok şık görünüyor .Normal de öylesine sürülen kınayı sevmiyorum ama bu desenler çok şık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende pek sevmiyorum normal kınayı ama buna bayılıyorum bende

      Sil
  8. Ne kadar güzel bir uğraş bulmuşsun maşallah tebrik ediyorum ayrıca..Hayırlı kazançlar nasip etsin Rabbim çok sevindim senin adına.

    YanıtlaSil